Het Koor

© Isabella Visser voor Foto200.

De Meiden van de Kade uit Muiden bestaan sinds augustus 1999. Circa 50 vrouwen zingen onder leiding van Vincent de Lange over de wrede zee, het zware zeemansleven, verre havens en heimwee… Daarnaast brengen we ook vrolijke en herkenbare liederen over het water en de zee.

Wij zingen repertoire van onder andere Jeroen Zijlstra, BLØF, De Dijk, Freek de Jonge, Ramses Shaffy, Rowwen Hèze, Thé Lau, de 3 J’s, Racoon en vele anderen. Er zijn ook liederen die speciaal voor het koor geschreven zijn en door onze dirigent Vincent de Lange gearrangeerd. We repeteren om de week onder zijn leiding. Een aantal keer per jaar treden we op, op feesten en korenfestivals in Paradiso en Weesp, het Spieringfestival en Vlaggetjesdag in Muiden en diverse regionale Havendagen.

In de agenda ziet u waar en wanneer we optreden. Als u zelf wilt meezingen of een optreden wilt boeken, dan ontvangen we graag een mailtje via info@demeidenvandekade.nl. Kijk voor een impressie bij foto’s en repertoire of bezoek onze Instagram of Facebookpagina.